Onze diensten

Graag helpen wij u met het verbeteren van uw zichtbaarheid op het internet!
Je bent hier:

Webdesign

Op het gebied van digitale marketing is een moderne en logisch ingerichte site belangrijk om de communicatie met je klanten te ondersteunen.

Wij ontwerpen prachtige websites op basis van de wensen van onze klanten. Al onze websites zijn geoptimaliseerd op het gebied van snelheid en SEO. De websites zijn daarnaast volledig functioneel op elk apparaat.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Door uw website te optimaliseren voor Google vergroot dit de kans op een verhoogd websiteverkeer.

Het bereiken van een hoge positie wil elke ondernemer met een website. Het is echter erg moeilijk daadwerkelijk een toppositie te bemachtigen. Berends & Linden optimaliseert jouw website volledig waardoor je ranking in Google verhoogd zal worden.

Vernieuwen

Is uw website na enige tijd toe aan vernieuwing? Dit nemen wij u graag uit handen door te kijken waar mogelijkheden liggen voor verbetering.

We nemen de huidige inhoud van je site over en richten de site in volgens de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen je klanten de website beter vinden en begrijpen. Elke website die wij vernieuwen kunnen wij volledig Responsive maken waardoor de site functioneel is op elk apparaat.

Onderhoud

Het periodiek onderhouden van uw site voorkomt het verliezen van een voorsprong op uw concurrenten.

Elke website heeft regelmatig onderhoud nodig. Ook Google hecht veel waarde aan een site die regelmatig up to date wordt gehouden. Wij waarborgen de veiligheid, snelheid en stabiliteit van jouw website. Hierdoor kan jij je bezig kan houden met belangrijkere zaken!

Video Marketing

Het overbrengen van een boodschap door middel van een video is zeer effectief.

Videomarketing kan erg belangrijk zijn om een boodschap extra duidelijk over te brengen tot uw doelgroep. Met beschikking over een drone kunnen wij prachtige beelden maken van uw onderneming. Daarnaast geeft het meer zichtbaarheid op het internet door de website persoonlijk in te richten.

Webhosting

Direct online na het afronden van uw de website.

Maakt u zich geen zorgen over het regelen van een hosting voor uw website. De door ons ontworpen websites kunnen wij direct hosten bij een externe partij. Vimexx biedt voor iedere unieke situatie een passende oplossing en maakt hosting dan ook erg eenvoudig. Ook garanderen zij een sublieme snelheid, veiligheid, simpel gebruik en uiteraard een uitmuntende service voor uw website.