Dit zijn wij

“Met passie online ervaringen creëren voor onze klanten”
Je bent hier:
Martijn Berends

Martijn Berends

Co Founder
Ward van der Linden

Ward van der Linden

Co Founder

Over ons

Bij Berends & Linden hebben we passie voor het creëren van moderne en mooie looks in de wereld van online. Dat de site bruikbaar is voor u en uw klanten staat centraal in wat wij doen.

Het doel van het bedrijf is door onze creativiteit te gebruiken om online bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Dit doen wij door de tijd te nemen voor het begrijpen van uw doelen.

Door samen met onze klanten te werken aan het ontwerp en het toepassen van onze ondersteunende diensten resulteert dit in een betere online zichtbaarheid.

Onze ervaring

Uw website wordt gebouwd met een specifiek doel dat vervolgens het rendement van uw bedrijf of organisatie verhoogd. Onze hieronder benoemde ervaring waarover wij beschikken kan bijdragen aan het realiseren van die doelen.

Webdesign
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Onderhoud
Video Marketing
0
Specialisten
0
Tevreden klanten
0
Succesvolle Projecten

Kenmerken van ons werk

Creatief

Creativiteit is verschrikkelijk belangrijk in ons werk. Creativiteit zorgt ervoor dat wij de wensen van onze klant kunnen om zetten in prachtige online ervaringen.

Integer

Wij gaan integer te werk, alle informatie die met ons wordt gedeeld blijft bij ons. Door integer te werk te gaan hopen wij een langdurige vertrouwensband met onze klanten op te kunnen bouwen.

Kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit bij het leveren van onze diensten. Door ons hier continu op te focussen creëren wij veel waarde voor onze klanten.

Innovatief

Wij blijven voortdurend bij met de technologische ontwikkelingen. Natuurlijk proberen wij als jonge startup zelf innovatief te zijn door problemen in de markt slim te verhelpen.

Recente projecten

Elk project hieronder is tot stand gebracht door het goed begrijpen van de specifieke bedrijfsbehoeften van onze klanten. Het is onze kracht om een duidelijke strategie uit te werken dat vervolgens resulteert in groei via het internet.

Onze klanten