Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op uw vraag
Je bent hier:

Wat krijg ik als jullie een website ontwikkelen?

Een prachtige website; ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technieken. Je website werkt perfect op zowel mobiel als op tablet, desktop en laptop. Wij optimaliseren jouw site volgens de richtlijnen van Google om jouw site zo snel en vindbaar mogelijk te maken.

Waarom zou ik voor Berends & Linden moeten kiezen?

Een goede vraag. Onze sterktes zijn dat wij verstand hebben van web design en de laatste trends hierin. Daarnaast kunnen wij goed communiceren met onze klanten. Wij verdiepen ons in jouw branche om te begrijpen hoe jouw klanten online het best bedient kunnen worden. Iedereen kan simpele webdesign vaardigheden leren en toepassen echter is het erg lastig de volledige complexiteit van web design te begrijpen. Naast het coderen is een groot aspect van ons werk psychologisch ingesteld; hoe kunnen wij ervoor zorgen dat jouw klant de best mogelijke ervaring heeft en overgaat tot aankoop.

Wat zijn de kosten van het ontwikkelen van een website?

De prijs hangt af van jouw wensen, het is vrijwel onmogelijk voor af een prijs te geven zonder dat wij jouw wensen volledig in kaart hebben gebracht. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met jouw budget zodat beide partijen met een goed gevoel de opdracht in gaan. Uiteraard ben je nergens toe verplicht en is het in kaart brengen van je wensen en het opstellen van een offerte volledig vrijblijvend.

Vertel ons jouw wensen!

Stel ik wil dat jullie een website ontwikkelen, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Wij komen graag altijd eerst even (vrijblijvend) persoonlijk op gesprek. Dit draagt bij aan heldere communicatie en een beter eindresultaat. Natuurlijk is het volledige proces ook per mail te doorlopen, al hoewel dit niet onze voorkeur heeft.

Op het moment dat wij jouw aanvraag voor een afspraak binnen krijgen maken we een afspraak en gaan wij ons direct verdiepen in jouw branche.

Tijdens het gesprek leggen wij jouw wensen in kaart en vervolgens sturen wij een passende (vrijblijvende) offerte toe.

Na accodatie van de offerte gaan wij direct aan de slag. We houden je op de hoogte van de ontwikkeling en plannen binnen enkele weken een evaluatie gesprek in.

Tijdens het evaluatie gesprek noteren wij jouw feedback en passen wij de site aan naar jouw feedback. Hierna zetten we de site online en testen wij de volledige site.

Gefeliciteerd met je nieuwe website!

Waarom heb ik een nieuwe website nodig?

  • Om beter te kunnen concurreren met jouw concurrenten.
  • Om jouw boodschap duidelijker over te brengen aan jouw klant.
  • Om meer bezoekers te krijgen (aan de hand van SEO)
  • Om jouw conversies te verhogen en dus meer te verkopen.

Waarom zou mijn site Responsive moeten zijn?

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van de telefoon om online informatie op te zoeken en online producten of diensten aan te schaffen. Daarnaast is het feit of een website responsive is een belangrijke factor voor het hoger komen in Google.

Kan ik mijn website gemakkelijk zelf onderhouden?

Ja! WordPress is erg gemakkelijk te bedienen mocht je er niet uitkomen kun je ons altijd even mailen, bellen of appen.

Kan ik zien hoe veel bezoekers er op mijn website komen?

Ja, wij maken gebruik van onder andere Google Analytics en met ons Dashboard kun je gemakkelijk bijhouden hoe veel bezoekers er op je site komen maar ook bijvoorbeeld waar deze bezoekers vandaan komen.

Bouwen jullie in WordPress?

In principe wel, slechts voor (grotere) webshops gebruiken wij een ander CMS (Content Management System). WordPress is het grootste, veiligste en makkelijkste CMS op het internet.

Kan ik per ongeluk mijn website "kapot maken" als ik zelf iets aanpas?

Dit zou kunnen echter is deze kans zeer klein en mocht het toch gebeuren dan lossen wij dit voor je op!

Wordt mijn website goed gevonden als jullie een website ontwikkelen?

Wij kunnen geen garantie geven op een top positie in Google. Wij geven wel de garantie dat wij al onze kennis en ervaring op het gebied van SEO zullen toepassen om jouw site zo hoog mogelijk te laten scoren in Google.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is de kunst van het optimaliseren van een website om zo hoger in zoekmachines (zoals Google) te komen.

Kan mijn site gehackt worden?

Elke site kan gehackt worden. Wij richten alles wel dusdanig in dat de kans erg klein is dat dit gebeurd.

Ik heb een kleine aanpassing nodig, maar dit lukt mij niet, kunnen jullie helpen?

Kleine aanpassingen voeren wij gratis door. Bel, mail of app ons en wij gaan direct aan de slag! Indien de aanpassing van groter formaat is doen wij altijd (vrijblijvend) een scherpe aanbieding.

Hoe kan het dat dit gratis is?

Veel aanpassingen zijn voor ons een kwestie van minuten werk. Wij vinden onze relatie met een (toekomstige) klant belangrijker dan het vragen van geld voor elke kleine aanpassing.

Heeft u een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Vul het onderstaande formulier in, bel of app ons!

Verstuur