SEO

Hoogenberg-Wegerif Apeldoorn

Hoogenberg-Wegerif Apeldoorn is, al vijf generaties lang, sinds 1897 het vertrouwde adres in Apeldoorn en omgeving voor grafstenen, grafmonumenten en andere natuursteenproducten. Hoogenberg-Wegerif heeft in Apeldoorn een modellentuin aan de Koningslijn 3 in Apeldoorn hier staan meer dan 100 grafstenen en urnmonumenten opgesteld.

 

De uitdaging

Hoogenberg-Wegerif merkt de veranderingen binnen de branche; het online kanaal wordt steeds belangrijker. Concurrentie is online merkbaar aanwezig en Hoogenberg-Wegerif wil haar positie versterken. De uitdagingen zijn als volgt:

  • Vindbaar zijn op belangrijke zoekwoorden.
  • Een gebruiksvriendelijke site hebben.
  • Ontdekken welke demografische kenmerken de bezoeker heeft.

 

Onze oplossing

Berends & Linden heeft de pagina’s van Hoogenberg-Wegerif aan de hand van de demografische kenmerken van de bezoekers opnieuw ingericht. Hierdoor is de website een stuk sneller geworden van een gemiddelde laadsnelheid van 8 seconden naar een laadtijd onder de 2 seconden. Daarnaast is de site volledig geoptimaliseerd op het gebied van SEO. Meer dan 400 producten zijn geoptimaliseerd en nu al beter vindbaar; daarnaast is de hoofdpagina veel beter vindbaar op Google.