Hoogenberg Wegerif

Hoogenberg Wegerif

Hoogenberg Wegerif is, al vijf generaties lang, sinds 1897 het vertrouwde adres in Apeldoorn en omgeving voor grafmonumenten en andere natuursteenproducten. Hoogenberg Wegerif heeft in Apeldoorn een modellentuin aan de Koningslijn 3 in Apeldoorn hier staan meer dan 100 grafstenen en urnmonumenten opgesteld.

 

De uitdaging

Hoogenberg-Wegerif merkt de veranderingen binnen de branche; het online kanaal wordt steeds belangrijker. Concurrentie is online merkbaar aanwezig en Hoogenberg-Wegerif wil haar positie versterken. De uitdagingen zijn als volgt:

  • Vindbaar zijn op belangrijke zoekwoorden.
  • Een gebruiksvriendelijke site hebben.
  • Ontdekken welke demografische kenmerken de bezoeker heeft.

 

Onze oplossing

Berends & Linden heeft de pagina’s van Hoogenberg Wegerif aan de hand van de demografische kenmerken van de bezoekers opnieuw ingericht. Hierdoor is de website een stuk sneller geworden van een gemiddelde laadsnelheid van 8 seconden naar een laadtijd onder de 2 seconden. Daarnaast is de site volledig geoptimaliseerd op het gebied van SEO. Meer dan 400 producten zijn geoptimaliseerd en nu al beter vindbaar; daarnaast is de hoofdpagina veel beter vindbaar op Google.