Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Berends & Linden is ervaren met het ontwikkelen van prachtige websites. Naast dat onze websites er fris uitzien zijn ze goed vindbaar op Google en erg snel! Onze websites kunt u zelf gemakkelijk beheren door middel van WordPress.
Je bent hier:

Website laten maken

Voor organisaties wordt het steeds belangrijk een goed werkende website te hebben. Klanten doen steeds meer onderzoek online. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van moderne websites die volledig voldoen aan de laatste technologische ontwikkelingen. Voor het laten maken van een website bent u bij Berends & Linden bij de juiste partij.

Wij gebruiken onze creativiteit om uw online bedrijfsdoelstellingen te realiseren, Wij nemen de tijd en vinden goed contact met onze klanten erg belangrijk.

Door de goede samenwerking met onze klanten kunnen wij geweldige resultaten boeken bij het maken van een website. Het laten maken van een website bij Berends & Linden is een logische keuze.

Onze expertise

Website laten maken? Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van websites.
Uw website wordt volledig naar uw wens ontwikkeld. Uw website wordt ontwikkeld op basis van uw specifieke doelstellingen. Hierdoor wordt vervolgens het rendement van uw bedrijf of organisatie verhoogd. Hieronder hebben wij een aantal zaken benoemd waar wij veel ervaring mee hebben. Deze ervaring draagt bij aan het te realiseren van doel.

Webdesign
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Onderhoud
Video Marketing

Website laten maken? Dit zijn onze resultaten!

0
Specialisten
0
Tevreden klanten
0
Succesvolle Projecten

Prachtig Design

Bij Berends & Linden ontwikkelen wij altijd websites op basis van een prachtig design. Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat klanten een betere ervaring hebben op uw website.

Doordat klanten een betere ervaring hebben blijven ze langer op uw pagina en wordt het percentage wat converteert naar uw doel groter. Tegenwoordig is het van groot belang dat uw website Responsive is. Responsive houdt in dat uw website op elk type device (bijvoorbeeld een telefoon en een laptop) beschikbaar is. In 2018 maakt ongeveer 56% van de gebruikers op een gemiddelde website gebruik van een mobiel toestel. Het is dus van groot belang om uw website te optimaliseren voor alle verschillende devices, indien u dit niet doet kunt u verschrikkelijk veel potentiële klanten mislopen. Daarom beloven wij u bij Berends & Linden het volgende: Website laten maken? Bij Berends & Linden is elke website Responsive gebaseerd op een bewezen en prachtig design.

Website laten maken in Apeldoorn
Website laten maken

Goed vindbaar

Bij het laten maken van een Website is het voor de meeste organisaties belangrijk om ook goed gevonden te worden. Google is de grootste speler op het gebied van zoekmachines en hier ligt dan ook de focus van Berends & Linden.

Het algoritme van Google om te bepalen op welke plek een website in de zoekresultaten verschijnt wordt met de dag complexer. Naast dat het algoritme complexer wordt, wordt het ook steeds eerlijker. Waar vroeger (niet door ons) allerlei duistere technieken werden toegepast om uw website te laten scoren is het tegenwoordig belangrijk met een betrouwbare partij in zee te gaan. Google vindt het belangrijk dat haar gebruikers relevante pagina’s te zien krijgen bij het zoeken. Wij zorgen ervoor dat uw website en content relevant is en optimaliseren daarnaast op tal van aspecten. Belangrijk bij het optimaliseren van uw website voor Google is te weten dat dit een proces is wat niet van de een op de andere dag wordt bereikt. Ons advies aan u: Een website laten maken met een hoge ranking in Google? Zoek een betrouwbare partij met expertise zoals Berends & Linden om u te ondersteunen.

Snel

Wij ontwikkelen uw website altijd volgens de meest recente standaarden betreft snelheid optimalisatie.

De snelheid van uw website is erg belangrijk. Op het moment dat uw website niet snel is verliest u veel gebruikers. Het versnellen van uw website met al 1 seconden betekend een verhoging van 7% in conversies. Een klein rekenvoorbeeld: uw website genereert 100 euro omzet per dag, de gemiddelde website laadt binnen 3 seconden, Berends & Linden optimaliseert uw website zodat deze binnen 1 seconden laadt. Deze verbetering zou u maandelijks al 210 euro aan extra conversies opleveren.

Apeldoorn
Worpress site

Gemakkelijk te beheren

Wij ontwikkelen onze websites op het meest populaire Content Management Systeem (CMS), WordPress. U kunt zelf gemakkelijk aanpassingen doen, het beheer is zeer laagdrempelig.

Ongeveer 30% van alle websites op het internet is een WordPress website, doordat WordPress het populairste is, wordt WordPress vaak vernieuwd waardoor ze het veiligste CMS zijn. Een website ontwikkelen in WordPress is over het algemeen de beste keuze. Enkel bij het laten maken van zeer zware web shops ontwikkelen wij op een ander CMS.

Website laten maken? Bel: 06 44 56 02 83

Kosten van een Website

De kosten hangen af van uw wensen. Het is erg lastig om voor af een prijs te geven zonder dat wij uw wensen volledig in kaart hebben gebracht. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw budget zodat beide partijen met een goed gevoel de opdracht in gaan. Natuurlijk bent u nergens toe verplicht, en is het in kaart brengen van uw wensen en het opstellen van een offerte volledig vrijblijvend. Maar toch een indicatie van de kosten van een website: simpele websites zijn er al voor enkele honderden euro’s waar zware webshops tussen de 1000 en 4000 euro kunnen kosten.

Website laten maken? Vertel ons jouw wensen!

Wat zijn de belangrijkste factoren van Google?

Het Google Algoritme gebruikt honderden verschillende factoren om uw website te beoordelen. Bij het laten maken van een website is het van groot belang dat vanaf het ontwerp al rekening wordt gehouden met de zogenaamde SEO (het optimaliseren van uw website voor Google). Hieronder willen wij u graag een beeld geven van een aantal belangrijke factoren die Google gebruikt, en waarmee rekening moet worden gehouden bij het laten maken van een website.

Content van de Pagina
Het is van groot belang voor Google dat bij het laten maken van een website goede content wordt geschreven. De pagina’s die u wilt laten terugkomen in de zoekresultaten van Google zullen uniek en gedetailleerd moeten zijn. Het gemiddelde aantal woorden op de pagina van de nummer 1 positie op Google is 1890 woorden.

Titel Tag
In de titel tag geeft u aan wat het onderwerp van uw pagina is. Belangrijk is om deze binnen het aantal karakters te houden van de richtlijnen van Google. Vooral op grote sites met meer dan 500 pagina’s is het erg moeilijk dit goed te onderhouden. Vandaar dat het belangrijk is dit al vanaf het eerste moment bij het laten maken van een website goed in te voeren.

URL
Het is van groot belang URL’s slim in te zetten. Door gebruik van een hiërarchie binnen uw URL’s laten wij zien aan Google welke pagina’s belangrijk zijn en welke pagina’s minder belangrijk zijn. Daarnaast is het belangrijk om in uw URL’s te benoemen aan de hand van uw gewenste zoekwoorden.

Onze klanten